MEZOTERAPIJA I KISIK

                          oxy age 360 1

        OXY AGE -tretman snažnog pomlađivanja kisikom

KISIK JE IZVOR ŽIVOTA ! Bez njega ne možemo živjeti .Svaka naša stanica ga treba . Starenje počinje nedostatkom kisika !

OXY AGE je inovativna metoda pomlađivanja i revitalizacije uz pomoć čistog kisika , koja u sinergiji sa specijalnim aktivnim tvarima pridonosi ravnoteži , dubokoj hidrataciji i zdravlju kože ! Naočigled smanjuje i uklanja znakove starenja , djelujući i na izražene bore . Daruje efekt prirodnog liftinga , redefinira crte lica . Na prirodan način povećava volumen usnica , potiče proizvodnju fibrina , elastina i kolagena , eliminira probleme dermatitisa , psorijaze , povećava tonus i regulira lučenje sebuma .

OXY AGE tretman je potpuno neinvazivan , a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana !

Mogu se tretirati razni problemi kože . Tako kod masne i aknaste kože djeluje antibakterijski , te sprijećava i lijeći upalne procese i regulira lučenje sebuma .

U našoj ponudi izdvajamo :

OXY AGE TRETMAN – protiv starenja , bora , lifting . Kombinacija infuzije čistog kisika sa anti age aktivnim tvarima i masaže lica , te određenom maskom .

OXY ACNE – tretman za masnu i acnastu kožu . Kombinacija infuzije čistog kisika sa aktivnim tvarima protiv acna i masne kože , mikrodermoabrazija i maska .

OXY HIPERPIGMENTACIJA –  tretman protiv fleka . Kombinacija infuzije čistog kisika i aktivnih tvari protiv fleka , mikrodermoabrazija i maska .

OXY HIDRATACIJA – tretman za dubinsku hidrataciju kože . Kombinacija infuzije čistog kisika i aktivnih tvari za vlagu , masaža lica i maska .

OXY DELUXE – tretman infuzije čistog  kisika i aktivnih tvari  ,mikrodermoabrazija ili  masaža lica , inhalacija kisika i maska .

oxy age 4

 

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE – izgledajte 10 godina mlađe

Najnovija generacija anti age aparata , krema i fillera sa Hyaluronom , Botox Cyclopeptidom , Collagen 3 boosterom i Antihyaluronidaze aktivnim principom za novu mladost vaše kože

Mezoterapija  je najuspješnija nekirurška metoda za pomlađivanje kože te lifting lica . Postupak se temelji na elektroporaciji i elektroosmozi. Tretman je bezbolan , pomlađuje kožu lica , briše bore te dubinski hrani kožu .Mezoterapija bez igle omogučuje vrlo brzi lifting učinak bez ikakvih agresivnih i invazivnih postupaka .Izuzetno je uspješna u pomlađivanju kože lica i tretiranju bora u području čela , usana , očiju , obraza, vrata i brade . Povećava stupanj hidratacije tkiva što stimulira stvaranje kolagena i elastina . Fileri sadrže velike količine aktivnih tvari : hyalurona , collagena , botoxa , c vitamina ,kavijara …. što omogućuje postizanje najboljeg učinka u najkraćem mogućem vremenu .Za dugotrajniji efekt potrebno je napraviti 6-10 tretmana . Mezoterapiju možemo kombinirati i sa drugim tretmanima kako bi postigli još bolji rezultat .

Mezoterapiju koristimo i u tretmanima mršavljenja i celulita .Bazira se na ubrizgavanju aktivnih tvari koji pospješuju cirkulaciju , izmjenu tvari , oslobađanje zaostale vode, rastapanje masnih stanica i potiču učvršćivanje vezivnog tkiva .Potrebno je 8-10 tretmana ovisno o stanju celulita . Uz tretman se preporuča i tretman limfne drenaže .

Mezzolift fileri za mezoterapiju bez igala

Mezzolift fileri su fileri najnovije generacije u kojima su primjenjene aktivne komponente u obliku „pametnih molekula“, koje djeluju brzo, efikasno i ciljano na mjesta gdje je potrebno izvršiti popravljanje strukture kože. Ove pametne molekule stimulraju proizvodnju važnih proteina koji štite ECM (ekstracelularni matriks) od svih enzimskih razgradnji i dovode do povećane proizvodnje vlastitog kolagena koji utiče na čvrstoću i elastičnost kože.

Mezzolift fileri osmišljeni su tako da daju neusporedivo najefikasnije rezultate u tretmanima mezoterapije bez igala kod:

 • Pomlađivanja kože lica
 • popunjavanja bora i liftinga
 • otklanjanja hiperpigmentacije
 • mršavljenja i anticelulitne terapije
 • zatezanja kože i otklanjanja strija

Hyaluron 2X Anti-Wrinkle Filler

Moćan filer za punoću i jedrost kože lica. Sadrži dvije vrste molekula hijaluronske kiseline.Hyaluron2X Filler ima izraziti lifting efekat i ubrzano vrši reparaciju bora i podizanje tonusa kože lica.

Rezultat:

 • Izuzetan lifting efekat, popunjava bore i fine linije na koži lica.
 • Podiže tonus kože i čini je gipkom i elastičnom.
 • Kožu lica daje jedar i blistav izgled.

 

Botox Cyclopeptide Filler

Tri moćna faktora za eliminaciju bora i podmlađivanje kože lica

Cyclopeptide Botox + Antihijaluronidaza + 2HA – hijaluronska kiselina
Cyclopeptid – Botox – najnovija generacija prirodne aminokiseline sa botox efektom, koja se zahvaljujući svom kružnom obliku apsorbira na mjestima gde se nalaze bore i neravnine na koži.
Antihijaluronidaza – najnovija generacija anti- age spoja, koja sprijećava razgradnju hijaluronske kiseline u ECM ( ekstracelularnom matriksu) kože, čime se produžava mladenački izgled.
2HA – hijaluronska kiselina – dvije vrste molekula hijaluronske kiseline: sitnija koja brže i dublje prodire u mezoderm puneći fine linije i bore i krupnija koji se zadržava u epidermu i omogućava bolju hidrataciju.
Rezultat:

 • Izuzetan lifting efekat sa vidno smanjenom dubinom bora
 • Podiže tonus kože i čini je jedrom i čvrstom
 • Blistav i mladalački izgled


Collagen 3 Booster Anti-Wrinkle Filler

Tri moćna faktora koja direktno djeluju na sintezu kolagena, podizanje tonusa i zaustavljanje procesa starenja kože lica.

Collagen 3 Booster + Antihijaluronidaza + 2HA – hijaluronska kiselina

Collagen 3 booster – djeluje na staničnom nivou. Pojačava izgradnju kolagena 3 ( do 22. god. života iščezava 80%) odgovornog za jedrost i čvrstinu mladenačke kože.

Antihijaluronidaza – najnovija generacija anti – age spoja, koja sprijećava razgradnju hijaluronske kiseline u ECM (ekstracelularnom matriksu) kože, čime se produžava jedar i mladenački izgled.

2HA – hijaluronska kiselina – dve vrste molekula hijaluronske kiseline:sitniji koji brže i dublje prodiru u mezoderm gradeći hidro gel koji puni fine linije i bore i krupniji koji se duže zadržava u epidermu i omogućavaju bolju hidrataciju.

Rezultat:

 • Ubrzana regeneracija i proizvodnja novih kolagenih vlakana
 • Pojačana reparacija kolagenih tkiva u potkožnom sloju
 • Poboljšana elastičnost čvrstoća kože
 • Smanjena dubina bora i finih linija na koži lica

 

L Carnitin Filler

Moćan filer koji brzo i efikasno otključava masne stanice i sprijećava nagomilavanje masnih naslaga.

L Carnitin– Ubrzava stanićnii metabolizam i spriječava nagomilavanje masnih naslaga, što dovodi do njihove redukcije.

Caffein– pospešuje diurezu i izbacivanje toksina iz tela, smanjuje otoke i nagomilanu vodu.

Visokoaktivni biljni ekstrakti – zeleni čaj, divlji kesten, kleka u sinergiji sa algama pošpešuju diuretski i detoks efekat, čisteći tijelo od nagomilanih toksina.

Vitamin C -stimulira sintezu kolagena, čineći kožu čvršćom i elastičnom.

2HA-hijaluronska kiselina – dvije vrste molekula hijaluronske kiseline: sitniji koji brže i dublje prodiru u mezoderm podižući tonus kože, čineći je jedrom i zategnutom i krupniji koji se duže zadržavaju u epidermu i omogućavaju bolju hidrataciju.

Rezultat:

 • Redukcija masnih naslaga i smanjenje obujma
 • Eliminacija celulita
 • Čisti i eliminira toksine iz organizma
 • Regenerira , podmlađuje i zateže kožu tijela